loading...

فناوری اطلاعات زیفا

سیروپ چیست ؟ در آشپزی ، سیروپ به مایعی کفته می‌شود که بسیار غلیظ و چسبناک می‌باشد و از جوشاندن مقدار زیادی شکر در آب حاصل می‌آید. سیروپ‌ها در قنادی‌ها و نوشیدنی...

بازدید : 477
پنجشنبه 7 اسفند 1398 زمان : 18:22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

فناوری اطلاعات زیفا

فناوری اطلاعات زیفا

سیروپ چیست ؟

در آشپزی ، سیروپ به مایعی کفته می‌شود که بسیار غلیظ و چسبناک می‌باشد و از جوشاندن مقدار زیادی شکر در آب حاصل می‌آید.

سیروپ‌ها در قنادی‌ها و نوشیدنی‌ها به عنوان شیرین کننده و نیز به عنوان پوشاننده در برخی غذا‌ها مانند پنکیک استفاده می‌شود. با مجله گالری شکلات در این مقاله همراه باشید .

سیروپ‌ها از نظر نوع به دو دسته تقسیم و طبقه بندی می‌شوند :

1- سیروپ‌های ساده :

سیروپ‌های ساده که شامل آب و شکر می‌باشد . در‌‌‌ای شرایط مقدار زیادی شکر ( نسبت شکر به آب 1 به 1 و یا 1 به 2 است. ) را دز آب داغ ریخته و اجازه می‌دهیم تا بجوشد و مایع غلیظی از آن بدست آید. از این نوع سیروپ به عنوان سس میوه‌های و یا نگهدارنده استفاده می‌شد . در واقع نام دیگر سیروپ ساده همان شهد است که از دیر باز در خانه‌های ما ایرانیان تهیه و استفادخ می‌شد .

2- سیروپ‌های طعم دار :

سیروپ‌های طعم دار که در تولید آنها علاوه سیروپ ساده از یک عامل طعم دهنده در طی فرایند تولید استفاده می‌شود. این مواد گیاهی به صورت تک ماده و گاهی ترکیبی به صورت چند نوع مختلف است . مثلا سیروپ‌های معطر از مقادیر مشخصی طعم دهنده پرتقال و دارچین که به سیروپ ساده اضافه می‌شود ، تهیه می‌گردد.

منبع : http://mag.vbshop.ir/?p=2214

نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 2

آمار سایت
  • کل مطالب : 22
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 3
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 3
  • بازدید کننده امروز : 4
  • باردید دیروز : 19
  • بازدید کننده دیروز : 15
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 64
  • بازدید ماه : 183
  • بازدید سال : 3693
  • بازدید کلی : 98226
  • کدهای اختصاصی