سیروپ چیست ؟
در آشپزی ، سیروپ به مایعی کفته میشود که بسیار غلیظ و چسبناک میباشد و از جوشاندن مقدار زیادی شکر در آب حاصل میآید.
سیروپها در قنادیها و نوشیدنیها به عنوان شیرین کننده و نیز به عنوان پوشاننده در برخی غذاها مانند پنکیک استفاده میشود. با مجله گالری شکلات در این مقاله همراه باشید .
سیروپها از نظر نوع به دو دسته تقسیم و طبقه بندی میشوند :
1- سیروپهای ساده :
سیروپهای ساده که شامل آب و شکر میباشد . درای شرایط مقدار زیادی شکر ( نسبت شکر به آب 1 به 1 و یا 1 به 2 است. ) را دز آب داغ ریخته و اجازه میدهیم تا بجوشد و مایع غلیظی از آن بدست آید. از این نوع سیروپ به عنوان سس میوههای و یا نگهدارنده استفاده میشد . در واقع نام دیگر سیروپ ساده همان شهد است که از دیر باز در خانههای ما ایرانیان تهیه و استفادخ میشد .
2- سیروپهای طعم دار :
سیروپهای طعم دار که در تولید آنها علاوه سیروپ ساده از یک عامل طعم دهنده در طی فرایند تولید استفاده میشود. این مواد گیاهی به صورت تک ماده و گاهی ترکیبی به صورت چند نوع مختلف است . مثلا سیروپهای معطر از مقادیر مشخصی طعم دهنده پرتقال و دارچین که به سیروپ ساده اضافه میشود ، تهیه میگردد.
منبع : http://mag.vbshop.ir/?p=2214