نحوه قیمت گذاری کابینت ممبران
کابینت آشپزخانه ، یکی از مهمترین مبلمانهای خانه میباشد که در ظاهر آشپزخانه بسیار موثر است. پیش از این با “ انواع مدلهای کابینت ممبران” آشنا شدیم ؛ همچنین ، تحت مقالات “ مزایای استفاده از کابینت ممبران” و “ معایب کابینت ممبران” به بررسی نکات مهم و نقاط قوت و ضعف آن پرداختیم.
یکی از موارد چالش برانگیز در اجرای کابینت ، بر آورد قیمت آن میباشد ؛ چراکه برخی از کابینت سازها در ابتدا ، قیمت کابینت را کمتر از دیگر مجریان کابینت بیان میکنند یا آن را تنها بر حسب طول کابینت محاسبه میکنند.
اما متاسفانه اکثر سفارش دهندگان کابینت ، از این موضوع آگاهی ندارند و در نتیجه در پایان کار با مشکلاتی مواجه میشوند و قیمتی فراتر از قیمت اولیه پیش چشم خود میبینند.
برای مثال ، یک سفارش دهنده کابینتی با طول 10 متر نیاز دارد. پس از اینکه یک کابینت کار قیمت هر متر کابینت را 700 هزار تومان اعلام میکند و دیگری 800 هزار ، وی با انتخاب کار ارزان تر و با یک حساب سر انگشتی ، فاکتوری به قیمت 7 میلیون تومان را برای خود تصور میکند.
اما کارفرما با بی اطلاعی از اینکه ، جدا از طول کابینت ، پارامترهای دیگری نیز نظیر طرح ، ابعاد و متریال در قیمت آن تاثیر دارند ، در انتهای کار و هنگام مشاهده فاکتور پایانی بسیار متعجب میشود.
حال وقت آن رسیده است تا نحوه قیمت گذاری کابینت ممبران را به خوبی بشناسیم تا با اطلاعات کافی ، پا به عقد قرارداد بگذاریم.
نحوه قیمت گذاری
قیمت کابینت ممبران بر حسب یک متر طول کابینت محاسبه میشوند ، بدین صورت که یک متر از آن دارای یک متر کابینت زمینی و یک متر کابینت دیواری میباشد. متر کردن نیز به شکلی انجام میشود که از ابتدای کابینت تا انتهای آن در وضع طولی متر شود.
اندازه گیری در شرایطی انجام میشود که ابعاد کابینت ( ارتفاع و عمق ) آن دارای مقداری استاندارد باشند.
قانون 60 ، 40 در قیمت گذاری کابینت ممبران
طبق این قانون ، کابینتهای زمینی که دارای ارتفاع cm90 میباشند % 60 و کابینتهای دیواری با ارتفاع cm70 ، % 40 از قیمت در هر متر طول را شامل میشوند.
یک متر کابینت شامل چه چیزهایی است!
یک متر کابینت علاوه بر یک متر کابینت زمینی و هوایی ، شامل یک متر صفحه کابینت ، تاج ، زیر چراغی و یک پاخور یا پایه استیل به همراه دستگیره ، ریل ساچمهای ، کلیه یراق ، جک ساعتی و درب یونیت میباشد.
برای مشاهده لیست قیمت انواع کابینت ممبران کلیک نمایید.
ابعاد استاندارد کابینت و قیمت آن
1. کابینت دیواری ممبران
عمق و ارتفاع کابینت میبایست به ترتیب cm 30 و cm70 باشد. البته که اگر ارتفاع سقف بیش از cm 240 بود میتوان ارتفاع را سه قسمت و cm90 در نظر گرفت. یکی از نکات قابل توجه در اجرای کابینتهای دیواری این است که ابعاد کابینت از محدوده استاندارد خارج نشود ، چرا که اشکال در وزن کابینتهای دیواری ، خطرناک است.
2. کابینت زمینی ممبران
بدنه کابینت زمینی میبایست دارای ارتفاع 72 cm باشد که این ارتفاع به همراه رویه 14 mm و پایه 14 cm بهcm 90 نیز میرسد. عمق استاندارد کابینت اما فراتر از cm55 نمیباشد.
3. کابینت کمدی ممبران
کابینتهای کمدی در واقع کابینتهایی ایستادهای هستند که از زمین تا کابینتهای دیواری ارتفاع دارند. قیمت آنها هم چیزی حدود 3 برابر قیمت کابینت زمینی یعنی % 180 میباشد.
4. کابینت نیمه کمدی
این نوع کابینتها دارای ارتفاعی در حدود cm130 تا cm150 هستند و قیمت آنها نیز دو برابر کابینتهای زمینی یعنی % 120 میباشد.
5. کابینت ویترینی ممبران
کابینتهای ویترینی ، دارای بدنهای تمام رنگ هستند که محل قرار گیری اجناس دکوری در آشپرخانه میباشند. محاسبه قیمت کابینتهای ویترینی بدین صورت است که نوع زمینی آن 2 برابر قیمت کابینتهای زمینی ( % 120 ) و نوع دیواری آن نیز دو برابر قیمت کابینتهای دیواری ( % 80 ) است.
6. کابینت جزیره ممبران
کابینت جزیره ، کابینتی زمینی است که به دیوار متصل نمیباشد و ابعاد استاندارد آن نیز به اندازه کابینت زمینی است. قیمت کابینت جزیره نیز 5/1 برابر کابینت زمینی و % 90 میباشد.
منبع : https://sazadesign.ir/2019/11/09/pricing-of-membrane-cabinets/